1/12

Det blev en liten decemberflicka. Så mina småländska gener verkar inte helt fungera men vad gör väl det. 49 cm lång (kort) och 3560 gram. Sen dess har vi kämpat och kämpat med viktuppgången och amningen som inte vill komma igång och en trött flicka som bara somnar ifrån. Så efter tre veckor i tårar la vi av med det där nästan helt & hållet. Ammar henne på morgonen men mest för för att det är mysigt. Målet kompletteras sedan med ersättning och allt som allt tar detta cirka 1.5 timme - ska hålla på till hon blir 1 månad iaf. Nu har hon äntligen passerat sin födelsevikt. Det tog "bara" tre veckor. Annars är allt superbra!

Tillbaka till julbestyren. Ska snart äta lite julmat och så tvingar jag mannen att spela bingolotto. Vi röstade genom handuppräckning och tänk flickan räckte uppp handen i rättan tid och på så vis var vi två som tyckte att uppesittarkväll var en bra ide. Sopranos känns liksom inte så juligt!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Ah, mystjej :) Hoppas att förlossning och allt sånt gick bra!

Och visst, julklappar lär de få utan att vi shoppar loss. Har spanat under granen och 70% av alla paket är till Eddie = mycket klappar till mig. :) Hoppas att ni får en fantastisk jul!

2009-12-24 @ 10:04:59
URL: http://www.cissicc.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback