FULSNYGG

En fulsnygg hund harr flyttat in och verkar redan vara en favorit.

Julklapp från morbror med familj.


GUITAR HERO

Tjohoo! Nu kom mannen hem med ett x-box och guitar hero. Nu hoppas vi att liten inte behöver vara i någons famn för att kunna sova... som om det skulle gå? Fast det är så mysigt så jag klagar inte!!! Det går ju inte lura henne heller. Låtsas att det är dag eller så... Kanske ska inviga bärselen för guitar hero kan man ju spela ståendes.

RANDIGT

En dag gammal med första kläderna på. Randiga byxor såklart och efter det har det blivigt en del randigt... Nedan följer några randiga outfits.


GOD FORTSÄTTNING


LILLA JULAFTON

Har nu ätit god julmat och vunnit en ny bingolott - tjohoo! Inte för att jag ska kolla den 30:e december (en gång om året räcker) men man kan ju vinna på den även om man inte tittar. Vi råkade missa ettans bingo så kanske har vi vunnit något mer och så är det ju inte slut än...

Little girl som inte alls har smeknamnet pricken utanför magen utan går under namn som lilla grisen, strumpan, skruttan, snuttan... listan kan göras lång och smeknamnen varierar varje dag. Idag blev det lilla strumpan eftersom hon har strumpbyxor på sig. Dagen började dock med lite juliga och fina kläder i rött, vitt & svart men så bestämde hon sig för att lägga en rejäl laddning i både blöja och body så då fick hon på sig tröjan som låg närmast till hands. Inte alls juligt men vad gör väl det. Imorgon blir det dock juligt och strumpan ska ha på sig klänning för första gången i sitt liv.


Dagens ojuliga outfit

                        


1/12

Det blev en liten decemberflicka. Så mina småländska gener verkar inte helt fungera men vad gör väl det. 49 cm lång (kort) och 3560 gram. Sen dess har vi kämpat och kämpat med viktuppgången och amningen som inte vill komma igång och en trött flicka som bara somnar ifrån. Så efter tre veckor i tårar la vi av med det där nästan helt & hållet. Ammar henne på morgonen men mest för för att det är mysigt. Målet kompletteras sedan med ersättning och allt som allt tar detta cirka 1.5 timme - ska hålla på till hon blir 1 månad iaf. Nu har hon äntligen passerat sin födelsevikt. Det tog "bara" tre veckor. Annars är allt superbra!

Tillbaka till julbestyren. Ska snart äta lite julmat och så tvingar jag mannen att spela bingolotto. Vi röstade genom handuppräckning och tänk flickan räckte uppp handen i rättan tid och på så vis var vi två som tyckte att uppesittarkväll var en bra ide. Sopranos känns liksom inte så juligt!