MATSHOPPING

Solen skiner och jag ska gå en vända till affären.

Obs! Köp inte för mycket för du pallar inte bära upp det tre våningar.

Det är inte alltid lätt att vara gräsänka och gravid på en och samma gång.Förresten, gick in i v. 37 (36+0) idag. 27 dagar kvar - tiden går fort nu.


AMNINGSKUDDE

Beställde amningskudde och bebisens första filt från minimundus 

Amningskudden är så bra att ha redan nu under graviditeten. Använder den som ryggstöd, nackstöd, extra kudde till sängen* och som databord så jag slipper ha datorn i knäet. Förhoppningsvis så är den även användbar för ändamålet, stöd vid amning. Har även hört att amningskuddar kan användas när barnet ska lära sig sitta som skydd runtom. Kommer säkert på mer fiffiga användningsområden för denna kudde. Väl värt sina 380 kronor vilket är 170 kronor billigare än de jag hittade på babyproffsen +  att på minimundus har de finfina tyger att välja mellan och inte bara tråkigt grått.

* obs! för detta ändamål krävs en ganska stor säng om partner också ska få plats


Så här fin är filten jag köpte till bebisen. Bebisens första filt!


PÅSLAKAN

Onsdagens systuga resulterade i ett färdigt litet påslakan som ska användas som täcke i korgen. Eftersom jag inte sytt något riktigt på väldigt länge så tog det lite tid att komma fram till ett färdigt resultat, men nu ska här sys framöver.SYSTUGA
Idag syr jag lite påslakan och örngott till bebisen. Måste även fixa bebiskorgen! Hittade lite information i systers barnbok om att man kan klä korgen med syntetvadd invändigt och att man kan ha skumplast som madrass. Syntetvadd är inhandlat men jag har inget tyg som passar. Får nog ta mig ut till Stoff och stil någon dag. Där ska även rött tyg med vita prickar inhandlas som jag ska klä spjälskyddet med.


V. 34

Nu är magen verkligen rund och jag kan, precis som alla andra gravida undra vad jag såg för mage där i v. 12. Inbillning? Nästa gång??? vet jag bättre och ska inte bli magfixerad förrän efter sisådär v.20. Yeeahhh right!

Nu är det 22 arbetspass kvar varav 5 fredagskvällar. Så fredagen den 13:e är sista dagen. NEJ!!! Det går ju inte. OTUR???!!!???

SKÖTVÄSKAIgår klickade jag hem skötväskan som jag sneglat på hela sommaren.