JOHANNA

Eftersom lilla strumpa har blivit så intresserad av allt och alla tänkte jag presenetera henne för min gamla docka Johanna. Tänkte mig inte riktigt för och satte strumpan nära Johanna så att hon kunde känna lite på henne också. HJälp! vad rädd hon blev. Fick snabbt sätta strumpan i mitt knä och då började hon le lite försynt åt Johanna. Så sött!


FÖRVIRRAD MORSA

Måttar upp vatten i flaskan till plutten och tar sen kaffeburken och mäter upp ett mått kaffe. Undrar nu hur plutten hade mått om jag inte insett mitt misstag?


KLÖVERKLÄDER

Jag älskar "klöverkläder"! 
Synd att det är så dyrt men ibland kan man göra riktiga traderafynd.
Bodysuit kommer från Holly's baby.


PEPPARKAKSSNUTTEN

Med hjälp av den här snutten från teddykompaniet så somnar stumpan in av sig själv och sover längre än vi någonsin kunnat ana att en liten snutte kunde hjälpa till med. Visst protesteras det och tar ett tag men till slut så går det. Mer utförlig beskrivning kommer senare.


                              


MAGE TILL RYGG

Igår, 10 veckor gammal vände sig lilla gummis inte bara en gång från mage till rygg utan tre gånger. Jag skulle ta lite fina bilder eftersom hon låg så fint och tränade nacken och helt plötsligt så var hon över på rygg. Helt paff! men efter en stund blev hon skitglad och sprattlade vidare. Lite senare testade jag igen och ja, hon gjorde det och jag hade filmkameran i högsta hugg.

                                       


STORLEK 50

För två veckor sen sa vi hej då till de få kläder vi hade i storlek 50 och nu är det snart dags att tvätta upp kläderna i storlek 62. Hon växer så det knakar i väggarna (+ att en större storlek i blöjan gör sitt också).


DÄCKAD PÅ KÖKSGOLVET

I helgen hade vi besök av min mamma och min syster och hennes tre barn. Livat värre med 8 personer (varav 4 under 10 år) på 67 kvm men det gick över förväntan. Strumpan gjorde sin debut i att vara vaken på ett köpcenter och var för första gången på ett lekland. Hon struntade dock i lekandet och sov, åt och bajsade istället. Jag i rollen av mamma gjorde debut i att mata ungen offentligt (behöver iofs inte flasha brösten eftersom hon får flaska så det gick smidigt) och byta blöja på offentlig toalett med äckligt skötbord som tusen andra barn bytt blöja på men det gick också bra. Efter helgens bravader så däckade lilla strumpan på köksgolvet. Hon bara somnade med sin hund så sött. Jag råkade dock skramla lite för mycket med disken så hon vaknade till och jag fick peta in nappen. Sen sov hon en lång stund medan jag städade lägenheten. Hur skönt som helst!Body från Me & I och strumpbyxor från Lindex.


TUSEN ELEFANTER BALANSERADE...
Little Girl älskar när vi sjunger för henne. I fredags när hon hade den här fina tröjan från Urban Elk tyckte hon att vi skulle sjunga "En elefant balanserade" om alla elefanter på hennes tröja + de två över skötbordet. Så det var bara att börja sjunga och nu är jag sjuk - halsont! Det är dags att sätta lite gränser känner jag. Hon kan inte få som hon vill hela tiden.

Jeansen är från name it och de köpte jag på åhlens city rean och så små strumpor från h&m.