VACCINATION

Igår var det dags för mammagrupp igen. Strumpan fick spelet och jag trodde hon var hungrig men det var bara en rap som satt långtlångt inne och sen sov hon större delen av tiden. Strumpan är inne i en period då hon gråter en del  (mest om kvällarna) och eftersom hon tidigare bara gråtit när hon varit hungrig så går mitt matalarm på direkt. Jag tycker det är lite småjobbigt just när det sitter sex andra mammor runtom som säkert kan tolka sina barn hur bra som helst.

Vi fick iaf OK att börja med gröt på kvällen när hon är 3,5 månad - om en vecka. Innan läggdags äter strumpan  nämligen cirka 600 ml på fyra timmar och det kan vara lite dumt att tänja ut hennes magsäck så pass mycket. Matvrak är hon även på dagen men hon går inte upp i vikt överdrivet mycket så jag antar att hon sprattlar bort allt under dagens lopp.

Nu vägde hon 6420 gram och var 61 cm lång.

Sen blev det vaccination igår istället för idag eftersom vi ändå var där och strumpan var på sprudlande humör. Hon blev ledsen när det stack till men det gick över fort. Jag var inne och läste på cissis blogg och hon var tvungen att hålla i sin lille killes ben under vaccineringen. Fy så hemskt! Strumpan låg på skötbordet och jag kunde stå och prata med henne samtidigt som barnsköterskan höll i och stack henne. Så jag slapp titta på vilket var skönt.

Gårdagens outfit!


FRILLAN

Jag måste verkligen klippa mig. Tänkte bara klippa topparna men den här frisyren verkar ju vara på modet.


SUPERBABY

Vi började dagen med den här coola outfiten men prutten protesterade ganska omdelebart och spydde ner sig från topp till tå. Ikväll ska vi nämligen bort till hennes kompis som ofta har klänning på sig så jag antar att prutten var sur över att allt som oftast se ut som en pöjk. Så idag fick jag ge vika för pruttens åsikter och finfin klänning blev det.