STÄDNING VS ÄPPELPAJ

Kände mig för en gång skull väldigt energisk och tänkte att här ska städas. Städningens resultat blev en äppelpaj = ännu mer disk. Så nu struntar jag i det här med städning och åker hem till svärföräldrarna för att äta upp den.

Förra söndagen tillbringades också hos svärföräldrarna och då tog svärmor fram en hel låda med barnkläder (mest bebiskläder) som mannen hade när han var liten. Jag plockade ut det som var fint till vår bebis och förhoppningsvis så har svärmor tvättat dem till idag. Hon hade även sparat massvis med små lakan, vanliga vita, vilket är perfekt för sådant är ganska dyrt.

SMÅsmå BYXOR
MAGEN

Mamma hade inga och så inte heller systra mi. Så jag håller tummarna och ber till gudarna att har med ärftlighet att göra om man får bristningar på magen eller inte. Fast i slutändan så spelar det ingen som helst roll. Nu ska jag smörja in magen utifallatt....


NAMN

Det här med namn till bebisen är jättesvårt. Sa till mannen häromdagen att vi kanske borde göra någon slags lista. För det kändes som att vi bara hade ett namn som vi kunde enas om och tänk om det inte känns rätt när bebis väl kommer ut

Pricken kan den ju inte heta hela livet - det känns inte helt rätt.

Då kom mannen på ett namn som jag först tyckte var fult men nu tycker jag det är fint och suger jag lite längre på karamellen så blir det nog superfint. Så nu har vi två gemensamma namn och jag har ett eget. Men vi är ju två om att bestämma så det blir ingen Tekla för det rimmar ju på Äckla.